30.000 producten
op voorraad
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Effect PedalenGitaar OpnemenGitaar DraadloosMulti EffectenStem apparatenKoffer/TasSnaren

Samson AirLine 77 Pro Draadloos Gitaar Systeem - GitaarDiscount.nl

Alle versies van het Samson AirLine 77 Pro draadloos gitaar systeem kopen met korting.

Het Samson AirLine 77 is het draadloos systeem van Samson Audio voor de professional. Aansluiten is simpel, geen moeilijk instelling of afstellen. Gewoon inpluggen aanzetten en gitaar spelen. Het AirLine 77 systeem heeft een zeer goed geluidkwaliteit, is te combineren met meerdere draadloze gitaar en bas systemen voor je hele band, ook zelfs in combinatie met zang microfoons, of een headset voor de drummer of gitarist.

In de AirLine 77 serie heeft samson 2 systemen. Een systeem met een draadloze haakste gitaar plug GTG die bedoeld is zoals voor Gibson Les Paul gitaren, en een GTF met een schuine plug die op stratocaster modellen past zoals de Fender Stratocaster.

Samson AirLine 77 GTG Gibson draadloos gitaar/bas systeem

Het Samson draadloos AirLine 77 GTG systeem is perfect voor elektrische gitaren zoals een Les Paul, of vergelijkbaar modellen met een plug aan de zijkant van de body. Het AirLine systeem is een universeel draadloos systeem en dus zeker niet alleen bedooeld voor elektrische gitaar. Het wordt ook veel verkocht voor bijvoorbeeld semi-akoestische gitaren waar een plug in kan, of bijvoorbeeld elektrische en semi akoestische bas gitaren, en eigenlijk alles met een plug, dus zelfs elektrische violen zoals de populaire River String EVX04.
Bereik is zelfs tot 100 meter in de vrije ruimte met dit professionele draadloze gitaar systeem.

Samson AirLine 77 GTF Fender draadloos gitaar/bas systeem

Het Fender plug systeem is bedoeld voor alle typen gitaren waar een schuine plug in past. Werkt verder natuurlijk precies hetzelfde, alleen de vorm van de draadloze plug zender is anders.

Concert 77 systeem upgraden

Mocht je al een CONCERT 77 ontvanger hebben, of je oude plug kwijt zijn, geen nood, losse draadloze pluggen zijn gewoon te koop in alle benodigde kanalen.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 GitaarDiscount.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.