30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Effect PedalenGitaar OpnemenGitaar DraadloosMulti EffectenStem apparatenKoffer/TasSnaren

Samson AirLine 77 88 Gitaar Draadloos - Top Deals GitaarDiscount

Wil je draadloos gitaar spelen? Dan kan dat gemakkelijk als je een elektrische gitaar of bas hebt. Of een semi-akoestische gitaar/bas. Zolang er maar een jack instrument kabel in kan dan kun je gebruik maken van een gitaar wireless systeem. Zo'n gitaar systeem bestaat uit een draadloos gitaar zender en een ontvanger. De zender verbindt je met je gitaar en de ontvanger sluit je aan op een versterker of het mengpaneel bijvoorbeeld. Er zijn 2 soorten draadloze gitaar systemen te koop. 1 met een beltpack gitaar zender die je aan je broekriem hebt met een kort kabeltje naar de gitaar. Maar ook zijn er de speciale Airline gitaar systemen van Samson die waarbij je alleen een plug in je gitaar stopt en zo draadloos gitaar kunt spelen. Dit is dus nog veel handiger dan de bodypack zenders.

Bij GitaarDiscount.nl koop je de Samson AirLine 77 en nieuw AirLine 88 voor een top Deal, met gratis verzending en morgen in huis. Het unieke aan alle AirLine systemen is dat je geen beltpack meer hebt! Dus echt een draadloos systeem! Gewoon de wireless guitar plug in je gitaar of bas steken en je kunt verbinding maken met de draadloos ontvanger! De ontvanger sluit je weer aan op je gitaar effecten, of op de versterker natuurlijk. En het maakt ook niet uit of je een elektrische gitaar of bas hebt. Of een semiakoestische gitaar of bas.

Airline 77 Gitaar

De airline 77 gitaar is leverbaar met een rack mountable ontvanger of een pedaal ontvanger. De gitaar plug is leverbaar met een AF1 scheve plug die bijvoorbeeld in fender stratocaster modellen past en een haaks plug voor gibson les paul modellen of semi-akoestische modellen.


Airline 88 Gitaar Beste draadloze gitaar systeem

Zoek je het beste dradloze gitaar systeem met een zenderplug, dan kom je op de Airline 88. De nieuwe airline 88 gitaar zit nog weer een prijsklasse boven de vertrouwde airline 77. Deze nieuwe versie gebruikt een gitaar plug die je gemakkelijk kan omschroeven zodat je maar 1 soort plug hebt. Daarnaast is het draadloos systeem ook iets beter wat net weer wat helderder en transparanter is. Mocht je het budget hebben zeker de moeite waard om te kopen.


Losse airline gitaar onderdelen


Iets goedkoper?

Zoek je een kwalitatief goed draadloos systeem wat vergelijkbaar is met de airline 88, maar dan goedkoper?


En zelfs nog luxere draadloze gitaar systemen. Dit zijn echt de allerbeste draadloze gitaar systemen. Vooral het draadloos systeem van deze sets is veel geavanceerder. Vooral in situaties waar er meerdere draadloze microfoons en andere draadloze apparatuur is kan dan een enorm voordeel zijn. Anders is de airline 88 of zelfs concert 88 qua geluidskwaliteit al het meest professionele wat er te krijgen is, en ook natuurlijk nog betaalbaar is.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 GitaarDiscount.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.