XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Gitaar Draadloos: AirLine 77, Concert 88 99 Deals

Draadloze gitaar systeem zijn inmiddels heel betaalbaar, en natuurlijk zeker bij de GitaarDiscount.nl winkel. Een gitaar draadloos systeem vervangt altijd de gitaar kabel en de zender gebruikt altijd een grote jack plug. Omdat het draadloze gitaar systeem het volledige spectrum doorgeeft is een draadloos gitaar systeem dan ook geschikt voor zowel elektrische gitaar, semi akoestische gitaar, elektrische bas gitaar, en semiakoestische bas gitaar, kortom alles met een jack plug. Populair draadloze gitaar systemen zijn. Naast deze populaire systemen zijn er ook nog tal van andere betaalbare systemen in verschillen prijs en prestatie klassen.

Draadloos Gitaar Bereik

De kwaliteit van een draadloos gitaar systeem is onder andere te zien aan het bereik van het draadloze systeem. De meeste hele goedkopen, maar soms ook duurdere digitale systemen komen niet verder dan 30. Dit is dan altijd een maximum in de open ruimte zonder storing door andere elektrische aparaten, telefoons en wifi. Dus in de praktijk soms veel minder dan 30 meter. Beter is het dan vaak om voor een systeem van tot 100 meter te nemen. Deze zijn veel betrouwbaarder en hebben veel minder last van uitval of storing.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 GitaarDiscount.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.