30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Effect PedalenGitaar OpnemenGitaar DraadloosMulti EffectenStem apparatenKoffer/TasSnaren

Distortion Effect Pedaal Kopen - GitaarDiscount.nl - Goekoper Kan Niet

Distortion effect pedaal kopen bij GitaarDiscount.nl, goekoper kan niet. Metal, Rock, Pop, Blues distortions voor zowel professionele, beginnende als studio gitaristen.

Als je als gitarist een gitaar distortion effect pedaal zoekt zijn er vele mogelijkheden. Ten eerste is er een verschil tussen een overdrive effect, en het distortion effect. Het distortion effect is een overdrive van je gitaar geluid wat je krijgt als je bijvoorbeeld je voorversterker en eind versterker zou oversturen, dus keihard zetten. Dit geeft het standaard overdrive signaal waarbij de boventonen, ook wel harmonics, nog "heel" blijven. Ga je nog een stapje verder dan krijg je het echte harde scheurenden en ook zingende geluid van een distortion waarbij zowel de orginelen noten maar ook de boventonen allemaal kapot zijn als het ware en je een echt ander gitaar geluid hebt.

DigiTech D serie Gitaar Distortion Effect Pedalen

De Grunge, Death Metal en Hot head zijn al jaren lang populair gitaar distortion pedalen vanwege hun vette goede sound, en natuurlijk zijn deze ook nog eens heel betaalbaar als je niet een te duur gitaar pedaal wil kopen.

DigiTech X serie Distortion Gitaar Pedaal

In de luxere X serie heeft DigiTech wel een paar hele mooie distortion pedalen. De X-DF7 distortion factory waarmee je 7 inmiddels klassieke distortion pedalen in 1 koopt. Dus genoeg verschillende geluiden. En dan nog de Metal master voor het echte heavy geluid van snoeihard riffs tot scheurende gitaar solos. En voor de meer pure rock gitaristen is er het HOT ROD distortion pedaal.

HardWire Distortion Pedalen

Met de HardWire pedalen zijn er dan echte analoge pedalen, met een zeer direct geluid, en ook nog eens een true bypass. Dus distotion uit, betekent ook echt uit, en je gitaar is dan ook echt puur. Met deze pedalen biedt Hardwire je een zo puur mogelijk analoog distortion geluid met de SC-2 voor pop, blues, klassieke en moderne rock, en de TL-2 voor de metal gitarist die een pedaal zoekt met ongekende dynamiek en articulatie.

iStomp iPhone/iPad Distortion Pedaal

En dan is er natuurlijk ook de nieuwe iStomp die absoluut niet in dit overzicht mag ontbreken. Dit pedaal kun je veranderen in elk gewenst distortion pedaal via de iTunes store met je iPhone of iPad.

Goedkope adapter voor distortion pedaal

Wil je niet telkens batterijen hoeven kopen en zoek je een goede en goedkope adapter voor je distortion pedaal?
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 GitaarDiscount.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.